Maritu čini tim izuzetno ljubaznih i vrhunski educiranih kozmetičara koji pružaju maksimalnu kvalitetu usluge, ali i osjećaj kao u toplini vlastitog doma. Stalne edukacije, praćenje svjetskih trendova, odabir najkvalitetnijih preparata te holistički pristup tijelu i licu, pogotovo duši, jamče lijep, njegovan i zadovoljan izgled nakon posjeta salonu.

 

U Mariti možete pronaći usluge masaže, depilacije, uređenja trepavica, pedikure i manikure, tretmana lica i tijela, anticelulitnih paketa… Posjetite studio ljepote Marita i pridružite se brojnom klubu zadovoljnih klijenata.

 

Redovnim članovima Udruge Studio ljepote MARITA omogućuje 20% popusta na sve usluge. Popust se odobrava uz predočenje Obiteljske kartice.

 

 

MARITA SALON j.d.o.o. – Marita studio ljepote
Zagreb, Selačka 12
Tel: 01 366 7706
http://marita.com.hr/
marita@zg.t-com.hr

PARTNERI UDRUGE SU I:

Optika OPTIKON

Optika OPTIKON

Zdravlje

Nalazi se u centru Metkovića i nudi vidne i sunčane naočale modernog dizajna izrađene od kvalitetnih materijala te sve vrste korekcijskih leća s UV zaštitom.

Pročitajte više...

Shell Museum Cavtat

Shell Museum Cavtat

Kultura i zabava

Shell Museum Cavtat je muzej koji pruža uvid u privatnu zbirku morskih mekušaca Glossus Humanus koja sadrži više od 3500 vrsta školjki iz svih oceana svijeta.

Pročitajte više...

HOLSPICO

HOLSPICO

Obrazovanje

Holspico je konzultantska tvrtka koja pruža usluge stručnog savjetovanja i edukacija iz poduzetništva i menadžmenta kroz konzultantske projekte i profesionalne edukacije.

Pročitajte više...