Izabrano je vodstvo podružnice udruge Obitelji 3plus – Splitsko-dalmatinska županija

Izabrano je vodstvo podružnice udruge Obitelji 3plus – Splitsko-dalmatinska županija

U srijedu 12. lipnja 2024. u 19:00 sati održana je sjednica Zbora članova podružnice udruge Obitelji 3plus – Splitsko-dalmatinska županija na kojoj je izabrano vodstvo Podružnice, voditeljica i zamjenica voditeljice.

 

 

Sjednica zbora članova podružnice udruge Obitelji 3plus – Splitsko-dalmatinska županija održana je 12. lipnja 2024. preko konferencijskog alata Zoom s početkom u 19:00 sati. Sukladno odluci Upravnog odbora, a u skladu s čl. 7. Pravilnika o radu podružnica i drugih ustrojstvenih oblika udruge Obitelji 3plus, sjednicom je rukovodila Katarina Jarnjak, članica Upravnog odbora udruge Obitelji 3plus. Nakon predstavljanja kandidature za voditeljicu podružnice Obitelji 3plus – Splitsko-dalmatinska županija izabrana je Katarina Lukač.

 

 

Prema čl. 4. Pravilnika o izbornom postupku Udruge obitelji s troje ili više djece, izborom Voditelja podružnice, automatizmom je izabran i Zamjenik voditelja podružnice kojeg je izabrani Voditelj podružnice predložio u kandidacijskom postupku. Izabrana Voditeljica podružnice je predložila Dianu Ivanović za Zamjenicu voditelja podružnice te je Diana Ivanović automatizmom izabrana za Zamjenicu voditeljice podružnice.

 

 

Pozivamo sve članove koji imaju prebivalište na području Splitsko-dalmatinske županije koji se žele priključiti radu podružnice Obitelji 3plus Splitsko-dalmatinske županije da nam se jave na info@obitelji3plus.hr, a sve naše članove koji su zainteresirani za događanja i aktivnosti u podružnici da prate Viber kanal Obitelji3plus Splitsko-dalmatinska županija dostupan na poveznici VIBER KANAL O3plus SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA.

 

 

Svrha Udruge je doprinositi stvaranju boljih uvjeta života za obitelji u Hrvatskoj, a osobito onih s troje ili više djece. Osnivanjem podružnica Udruga želi svoje djelovanje približiti svim obiteljima diljem Hrvatske, te vjerujemo kako ćemo kroz podružnice na županijskoj razini omogućiti lakšu i uspješniju međusobnu suradnju naših članova na dobrobit obitelji s troje ili više djece.

OSTALE VIJESTI