Najava proljetnog Sajma razmjene dječje odjeće, obuće, igračaka i ostale opreme

Najava proljetnog Sajma razmjene dječje odjeće, obuće, igračaka i ostale opreme

Podružnica udruge Obitelji 3plus – Grad Zagreb poziva Vas na proljetni Sajam razmjene dječje odjeće, obuće, igračaka i ostale opreme koji će se održati 23. ožujka 2024. od 10 do 12 sati u shopping centru Point na prvom katu (Rudeška cesta 169a). Prijave za sudjelovanje su otvorene.

 

Sajam razmjene je događaj na kojem možete besplatno razmijeniti predmete koje ne koristite za druge predmete koji bi Vama koristili. Razmjena nije direktna, već ostavljamo stvari koje poklanjamo, a izabiremo stvari koje nam trebaju. Višak će se donirati nekoj humanitarnoj organizaciji.

 

Tko može sudjelovati?

Na Sajam razmjene dobrodošle su sve obitelji, bez obzira na broj djece i njihovo članstvo u udruzi Obitelji 3plus.

 

Pravila Sajma razmjene:

  1. Prilikom dolaska, na info pultu potrebno je ostaviti predmete koje želite donirati (maksimalno 20). Volonteri će ih pregledat i za svaki predmet dati Vam kupon, koji možete zamijeniti za željene predmete iz ponude.
  2. U obzir dolaze dječja odjeća, obuća, dječje knjige, igračke i ostala dječja oprema (ne uključujući veliku opremu kao što su kreveti, kolica, autosjedalice i slično, ni sitne predmete kao što su ukrasi za kosu, sitne igračke, čarape, donje rublje…).
  3. Važno je da je sve očuvano, čisto, u funkciji i ispravno. Volonteri imaju pravo i odbiti primitak nekih predmeta ukoliko se ne uklapaju u pravila Sajma.

Ukoliko dolazite s djecom (starosti do 12 godina), podsjećamo da se u shopping centru Point nalazi igraonica Šareni balon koja, kao partner Obiteljske kartice, nudi čuvanje djece po dodatno sniženim cijenama za vrijeme održavanja Sajma.

 

Prijave:

Radi što bolje organizacije Sajma, molimo Vas da se prijavite OVDJE.

 

U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoće molimo da se javite na adresu e-pošte: info@obitelji3plus.hr.

 

OSTALE VIJESTI