Svečano obilježana 20. godišnjica Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva

Svečano obilježana 20. godišnjica Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva

U ponedjeljak 6. studenog 2023. održana je Svečanost kojom su obilježena dva desetljeća od osnutka Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva na kojoj je uz više od 400 predstavnika međunarodnih institucija, tijela državne uprave te lokalne i područne regionalne (samouprave) kao i predstavnika organizacija civilnoga društva sudjelovala i predstavnica naše Udruge.  

 

U Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade, održana je svečanost kojom su obilježena dva desetljeća rada Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, a koja je okupila preko 400 predstavnika međunarodnih institucija, tijela državne uprave te lokalne i područne regionalne (samouprave) kao i predstavnika organizacija civilnoga društva.

 

Na svečanosti je prikazan video Ljudi za ljude koji je sadržavao snažna svjedočanstva 20 osoba kojima je podrška Nacionalne zaklade, pružena kroz organizacije civilnoga društva, promijenila život na bolje.

 

Istaknut je doprinos Nacionalne zaklade prema razvoju civilnoga društva temeljen na izgradnji povjerenja, međusobnog razumijevanja i uvažavanja.

 

Zahvaljujući i podršci Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva kao Udruga svakim danom sve više služimo obiteljima u Hrvatskoj, a osobito našem članstvu i obiteljima s troje ili više djece.

OSTALE VIJESTI