Super-talentirana 3plus obitelj Lefèvre – zajedništvom do uspjeha

Super-talentirana 3plus obitelj Lefèvre – zajedništvom do uspjeha

Osmeročlana francuska obitelj Lefèvre iz Versailles-a odnijela je pobjedu u 15. sezoni showa „Francuska ima super talent“ i to zahvaljujući njihovim a cappella izvedbama pjesme „Northern Lights“, norveškog skladatelja Ola Gjeiloa i pjesme „Hallelujah“, kantautora Leonarda Cohena.

 

Ovu glazbenu obitelj čine otac Gabriel i majka Anne, oboje glazbenici koji su svoju ljubav prema glazbi prenijeli su i na svojih šestero djece, a to su redom: Gaël (22 godine), Blanche (21 godina), Clément (17 godina), Emmanuel (15 godina), Colombe (12 godina) i Raphaël (8 godina).

 

Poslušajte i pogledajte nastup obitelji Lefèvre i uvjerite se kako je ova 3plus obitelj kroz svoje zajedništvo postigla fantastičan uspjeh pobijedivši u showu „Francuska ima super talent“.

 

Poznajete li koju 3plus obitelj iz Hrvatske koja ima nevjerojatan talent ili je to možda čak i vaša obitelj? Javite nam se na info@obitelji3plus.hr da čujemo vašu priču i pokažemo kako 3plus obitelji na kreativan način provode svoje zajedničko vrijeme.

OSTALE VIJESTI