Nakon radnog ljeta pred nama je nova jesen

Nakon radnog ljeta pred nama je nova jesen

Ljetni odmor polako završava. Nadamo se da ste se odmorili i iskoristili vrijeme za učvršćivanje obiteljskog zajedništva te da ste spremni za aktivnosti u novoj pedagoškoj, školskoj, akademskoj i radnoj godini. Udruga je bila aktivna i tijekom ljeta, a vrijeme smo iskoristili za razne aktivnosti od kojih vam neke predstavljamo u nastavku.

 

ČIME SE TRENUTNO BAVIMO?

  • Dovršavamo izradu strateškog plana rada u kojem smo definirali strateške smjernice, glavne ciljeve, planirane aktivnosti i projekte te očekivane rezultate za naredno dvogodišnje razdoblje.
  • Aktivno pregovaramo s novim partnerima u projektu Obiteljska kartica, a posebne napore ulažemo da u taj projekt uključimo i prvi maloprodajni trgovački lanac kako bismo doprinijeli još većim uštedama u obiteljskom proračunu.
  • U završnoj smo fazi izrade mobilne aplikacije koja će znatno olakšati korištenje Obiteljske kartice i pristup svim korisnim informacijama za naše članove.
  • Angažirali smo se na prijavama nekoliko lokalnih, nacionalnih i europskih projekata. Oni bi dugoročno trebali koristiti svim 3plus obiteljima.

 

VAŽNO JE DA SE UKLJUČITE U RAD UDRUGE

Obitelji 3plus je volonterska organizacija koja počiva na entuzijazmu i volonterskom radu njezinih članova. Kako bismo ostvarili željene ciljeve na dobrobit svih obitelji, a posebno onih s troje ili više djece, potrebno je da se što više pojedinaca i obitelji aktivno uključi u ovaj projekt. Pozivamo vas zato da svoje prijatelje i poznanike potaknete da se učlane u Udrugu. Što će nas u ovom projektu biti više to ćemo lakše ostvariti zajedničke ciljeve za bolji život svih 3plus obitelji.

 

Svi vi koji imate znanja i voljni ste dio svog vremena uložiti za dobrobit 3plus obitelji javite se na info@obitelji3plus.hr. Potrebni su nam volonteri iz područja marketinga, prava, novinarstva, komercijale, kao i iz ostalih područja koja su povezana s našim djelovanjem.

 

Svima želimo uspješan početak jeseni i veselimo se povećanju našeg tima u koji ste dobrodošli!

OSTALE VIJESTI