Glavni tajnik ELFAC-a posjetio udrugu Obitelji 3plus

Glavni tajnik ELFAC-a posjetio udrugu Obitelji 3plus

Glavni tajnik ELFAC-a Raúl Sánchez boravio je u studenom 2018. u višednevnom posjetu Hrvatskoj, a u organizaciji udruge Obitelji 3plus. Osim sudjelovanja na nekoliko sastanaka, bila je to i prigoda za detaljnu analizu glavnih projekata Udruge…

 

Udruga Obitelji 3plus nedugo nakon svog osnivanja primljena je u članstvo ELFAC-a (Europske konfederacije velikih obitelji). Kroz niz održanih sastanaka i radionica s članovima Upravnog odbora Udruge, glavni tajnik ELFAC-a Sánchez je prenio iskustva iz rada ostalih članica ELFAC-a. Ova iskustva i savjeti posebno su vrijedni ako se u obzir uzme višedesetljetni angažman Sáncheza u vodećim tijelima ELFAC-a, ali i španjolske nacionalne 3plus udruge.

 

Tijekom Sánchezovog posjeta razmotrene su i mogućnosti uključivanja udruge Obitelji 3plus u različite inicijative i projekte na europskoj razini. Sánchez je uz predstavnike udruge Obitelji 3plus sudjelovao i na sastanku u zagrebačkoj Gradskoj upravi na kojem je glavna tema bila priključivanje Grada Zagreba mreži Europskih gradova prijatelja velikih obitelji. Osim rada na konkretnim projektima, bila je ovo i prigoda za osobno upoznavanje s načinom rada udruge Obitelji 3plus, kao i cijelog tima koji vodi Udrugu.

OSTALE VIJESTI