Suvenirnica i darovni dućan ŠIMUN bavi se proizvodnjom i ponudom originalnih suvenira Vodica, Šibensko-kninske županije, kao i cijele Hrvatske. Uz njihove vlastite, ponudu suvenirnice čine i proizvodi od drugih obrtnika ili obiteljsko poljoprivrednih gospodarstava iz Vodica te Šibensko-kninske županije, kao i još neki autentični proizvodi iz drugih krajeva Hrvatske.

Vlasnici suvenirnice su Marko i Tea Juričev Martinčev, i sami roditelji (za sada) troje djece. Zato su suvenirnicu i nazvali „Šimun“, po svojem najstarijem sinu, čime žele pokazati s koliko ljubavi rade svoj posao. Na tržištu su se profilirali kao originalni i prepoznatljivi, naročito zbog svoje jedinstvene i kvalitetne ponude raznih rukotvorina, gastro proizvoda i prepoznatljivih suvenira.

Redovnim članovima Udruge Suvenirnica i darovni dućan ŠIMUN omogućuje 20% popusta na sve proizvode iz svog asortimana. Popust se odobrava uz predočenje Obiteljske kartice u dućanu u Vodicama te se ne može kombinirati s drugim akcijama, promocijama i popustima.

NAPOMENA: Radno vrijeme suvenirnice i darovnog dućana ŠIMUN je od 15. travnja do 15. listopada od 9:00 do 24:00, svaki dan osim nedjelje. Za sve informacije i narudžbe izvan tog razdoblja slobodno se obratite na neki od niže navedenih kontakata. U pripremi je i webshop.

 

DALMACIJANA, obrt za usluge u turizmu, proizvodnju i trgovinu
Vodice, Obala Juričev Ive Cote bb
Tel: 091/786-54-14 ili 095/535-71-20
https://www.facebook.com/Dalmacijana
mojemisto.vodice@gmail.com

PARTNERI UDRUGE SU I:

BIOVITALIS

BIOVITALIS

Zdravlje

Snaga prirode obogaćena znanjem i inovativnošću u srcu je svakog Biovitalis® proizvoda, u skladu s filozofijom ovog proizvođača kozmetičkih proizvoda i dodataka prehrani.

Pročitajte više...

Grebengradska MEDNA HIŽA

Grebengradska MEDNA HIŽA

Smještaj i odmor

Kompleks od tri autohtone zagorske kućice za odmor, za sve ljubitelje prirode, koje su uređene u rustikalnom stilu naših starih te sve posjetitelje vraćaju u prošlost.

Pročitajte više...