Najava jesenskog Sajma razmjene dječje odjeće, obuće, igračaka i ostale opreme

Najava jesenskog Sajma razmjene dječje odjeće, obuće, igračaka i ostale opreme

Podružnica udruge Obitelji 3plus – Grad Zagreb poziva Vas na prvi jesenski Sajam razmjene dječje odjeće, obuće, igračaka i ostale opreme koji će se održati 5. listopada 2024. od 10 do 12 sati u Mjesnom odboru Novo Brestje (Ulica ljubičica 33). Prijave za sudjelovanje su otvorene.

 

Drugi jesenski sajam razmjene će se održati na zapadnom dijelu Zagreba, u subotu 30.11. u centru Point od 10-12 sati.

 

Sajam razmjene je događaj na kojem možete besplatno razmijeniti predmete koje ne koristite za druge predmete koji bi Vama koristili. Razmjena nije direktna, već ostavljamo stvari koje poklanjamo, a izabiremo stvari koje nam trebaju. Višak će se donirati nekoj humanitarnoj organizaciji.

 

Tko može sudjelovati?

Na Sajam razmjene dobrodošle su sve obitelji, bez obzira na broj djece i njihovo članstvo u udruzi Obitelji 3plus.

 

Pravila Sajma razmjene:

  1. Prilikom dolaska, na info pultu potrebno je ostaviti predmete koje želite donirati (maksimalno 15). Volonteri će ih pregledat i za svaki predmet dati Vam kupon, koji možete zamijeniti za željene predmete iz ponude.
  2. U obzir dolaze dječja odjeća, obuća, dječje knjige, igračke i ostala dječja oprema (ne uključujući veliku opremu kao što su kreveti, kolica, autosjedalice i slično, ni sitne predmete kao što su ukrasi za kosu, sitne igračke, čarape, donje rublje…).
  3. Važno je da je sve očuvano, čisto, u funkciji i ispravno. Volonteri imaju pravo i odbiti primitak nekih predmeta ukoliko se ne uklapaju u pravila Sajma. 

 

Prijave:

Radi što bolje organizacije Sajma, molimo Vas da se prijavite OVDJE.

 

U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoće molimo da se javite na adresu e-pošte: info@obitelji3plus.hr.

 

OSTALE VIJESTI