Curaprox

Zdravlje

Curaprox kao vodeći švicarski brend proizvoda za oralnu higijenu zdravlje stavlja na prvo mjesto. U svom asortimanu sadrži privlačne, sigurne i učinkovite proizvode za djecu i odrasle osmišljene u suradnji s švicarskim doktorima dentalne medicine, dentalnim asistentima i sveučilišnim stručnjacima.

 

Tvrtka Curagen AG koja stoji iza ovog poznatog brenda stvorila je pravo bogatstvo znanja o različitim tehnikama čišćenja zuba i dentalnoj higijeni općenito, a sve sa jednim ciljem – očuvanje doživotnog zdravlja zuba i desni. U ponudi imaju različite proizvode poput hydrosonic soničnih četkica, međuzubnih četkica, gustih i mekanih četkica za odrasle, dječjih četkica, zubnih pasti za djecu i odrasle, tekućina za ispiranje usta, ortodontskih duda te baby prstene za grickanje koji pomažu kod nicanja prvih zubi.

 

Curaprox redovnim članovima udruge Obitelji 3plus odobrava 15% popusta na cjelokupni asortiman (osim na proizvode koji su na akciji, sniženju ili bilo kakvoj drugoj akcijskoj prodaji) putem web trgovine www.curaprox.hr, a popust se ostvaruje unosom promo kôda dostupnog u Obiteljskoj kartici u izborniku ”Ponude partnera”.

 

 

CURAPROX e-trgovina Hrvatska
Curaden Slovenija d.o.o.
Maribor (Slovenija), Perhavčeva ulica 36
Tel: 01 6310 755
https://curaprox.hr/
info@curaprox.hr

PARTNERI UDRUGE SU I:

Grebengradska MEDNA HIŽA

Grebengradska MEDNA HIŽA

Smještaj i odmor

Kompleks od tri autohtone zagorske kućice za odmor, za sve ljubitelje prirode, koje su uređene u rustikalnom stilu naših starih te sve posjetitelje vraćaju u prošlost.

Pročitajte više...

KentBank

KentBank

Obiteljska banka fokusirana na poslovanje s građanima te malim i srednjim poduzetnicima kojima na raspolaganju stoji 14 poslovnica i preko 1000 bankomata diljem Hrvatske.

Pročitajte više...

GEOINFO

GEOINFO

Dom

Geodetska tvrtka pruža sve vrste geodetskih usluga kao što su parcelacija, upisi objekata, radovi za ishođenje građevinske dozvole, etažiranje, uređenje međa, i sl.

Pročitajte više...