Klub tajlandskog boksa Nikola Šubić Zrinski iz Zagreba bavi se rekreativnim i natjecateljskim treninzima tajlandskog boksa, koji su primjereni svim uzrastima i razinama znanja. Treneri su osvajači medalja na svjetskim, europskim i državnim prvenstvima te imaju iskustvo u profesionalnim mečevima po K1 i pravilima tajlandskog boksa. U klubu se radi s rekreativcima i natjecateljima, ovisno o željama i mogućnostima članova, pa je i težina treninga prilagođena različitim sposobnostima, motivima i uzrastima pojedinaca.

 

Za članove udruge Obitelji 3plus klub je omogućio popust od 20% na mjesečnu članarinu jednog člana obitelji te 40% na mjesečnu članarinu za više članova jedne obitelji. Popust možete ostvariti direktnim kontaktom i dolaskom u prostorije kluba u Zagrebu.

 

 

Klub tajlandskog boksa Nikola Šubić Zrinski
Zagreb, Maksimirska 68
Tel: 091 151 1655
https://www.facebook.com/zrinskimuaythai
goranplecas@gmail.com

PARTNERI UDRUGE SU I:

FRODDO

FRODDO

Odjeća i obuća; Djeca

Brand Froddo sinonim je za anatomsku obuću od prirodnih materijala, zato što bez anatomske obuće djetinjstvo može biti zabavno, ali ne može biti zdravo za stopala.

Pročitajte više...

Hotel PAX

Hotel PAX

Smještaj i odmor

Smješten u blizini povijesne jezgre Splita te plaža Trstenik i Bačvice, u mirnom okruženju maslinika i mediteranskog bilja, nudi autentično iskustvo Mediterana.

Pročitajte više...