Jer obitelj ima neizmjernu snagu!

Jer obitelj ima neizmjernu snagu!

Ujedinili smo se kako bi pružili podršku našim reprezentativcima na Europskom prvenstvu u nogometu 2024. koje se održava u Njemačkoj. Na našu e-mail adresu pristizali su brojne poruke, crteži i videa podrške. U obiteljima najbolje znamo koliko je podrška važna kad je teško.

 

U 3plus obiteljima najbolje znamo koliko je važno jedni drugima biti oslonac i podrška i kad je dobro i kad je teško. Kao znak podrške našim igračima u ovom zahtjevnom vremenu skupili smo crteže, fotografije, videa i poruke podrške i proslijedili ih izborniku Daliću. Pogledajte video koji smo pripremili OVDJE.

 

Hvala vam svima na sudjelovanju, na podršci i kreativnosti!

 

 

Podsjetimo, pozvali smo vas jer znamo da ste sigurno bili u situaciji da nekom od vaših članova obitelji nešto ne ide od ruke. Onda tješimo, hrabrimo, prisjećamo se svih dobrih situacija i svih talenata uvjereni da će na kraju biti uspjeh. 

 

3plus obitelji su nepresušni izvori smjeha, suza, ohrabrenja. Ohrabrimo sad zajedno naše Vatrene! Uključite djecu, crtajte, pišite, plešite, pjevajte…  Šaljite nam svoje radove, a mi ćemo ih proslijediti izborniku Daliću i igračima.

 

Napomena: Slanjem poruke podrške, svaki pošiljatelj suglasan je da sadržaj možemo koristiti na društvenim mrežama i kanalima komunikacije, u svrhu promocije podrške i ljepota života u 3plus obiteljima.

 

OSTALE VIJESTI