Poziv na sjednicu Zbora članova podružnice udruge Obitelji 3plus – Grad Zagreb

Poziv na sjednicu Zbora članova podružnice udruge Obitelji 3plus – Grad Zagreb

Upravni odbor udruge Obitelji 3plus, temeljem Statuta i Pravilnika o radu podružnica i drugih ustrojstvenih oblika Udruge obitelji s troje ili više djece, donio je Odluku o osnivanju podružnice udruge Obitelji 3plus – Grad Zagreb.

 

Svrha udruge Obitelji 3plus je doprinositi stvaranju boljih uvjeta života za obitelji u Hrvatskoj, a osobito onih s troje ili više djece. Osnivanjem podružnica Udruga želi svoje djelovanje približiti svim obiteljima diljem Hrvatske, te vjerujemo kako ćemo kroz podružnice na županijskoj razini omogućiti lakšu i uspješniju međusobnu suradnju naših članova na dobrobit obitelji s troje ili više djece.

 

Redovni članovi Udruge automatizmom čine zbor članova podružnice na čijem području je prijavljeno prebivalište, time stječu prava da biraju i budu birani za voditelja podružnice, koji je ujedno i predstavnik podružnice u Skupštini Udruge.

Sjednica Zbora članova podružnice udruge Obitelji 3plus – Grad Zagreb održat će se 1. rujna 2023. s početkom u 18:00 sati u Zagrebu, u igraonici De colores – Remete ul. 125.

 

Odluku o raspisivanju izbora za voditelje podružnice Udruge s pozivom svim redovnim članovima Udruge, koji to žele, o načinu podnošenja kandidatura za navedenu funkciju, prijedlog dnevnog reda i ostale informacije potražite OVDJE. Pozivamo redovne članove Udruge s područja Grada Zagreba da prisustvuju zboru članova svoje podružnice, a sve zainteresirane da podnesu kandidaturu za voditelja. Za sva eventualna pitanja slobodno nam se obratite na adresu e-pošte: info@obitelji3plus.hr.

 

Odluku o osnivanju podružnice Udruge obitelji s troje ili više djece – Grad Zagreb potražite OVDJE.

OSTALE VIJESTI