Bubamara

Djeca
Odjeća i obuća

BUBAMARA je lanac dječjih maloprodajnih trgovina specijaliziranih za prodaju proizvoda za djecu i trudnice. U dječjim trgovinama Bubamare možete pronaći kvalitetnu dječju opremu, zabavne igračke, dječju odjeću, obuću te proizvode za njegu i hranjenje. Poslovnice su rasprostranjene po diljem Hrvatske, a dostupni su i na webshopu.

 

Redovnim članovima Udruge Bubamara omogućuje 10% popusta na redovne cijene u trgovinama i u web shopu, uz povremeno organiziranje posebnih akcijskih ponuda, o čemu će redovni članovi Udruge biti na vrijeme obaviješteni. Pogodnosti se realiziraju uz predočenje Obiteljske kartice u svim Bubamara poslovnicama u Hrvatskoj, dok je za kupnju u webshopu potrebno unijeti jedinstveni promo kôd koji je dostupan u Obiteljskoj kartici u izborniku “Ponude partnera”. Popust se ne može kombinirati s drugim akcijama, promocijama i popustima.

 

 

AKIDS HR d.o.o.
Zagreb, Jankomir 33
Tel: 099 264 3390
www.bubamara.eu
info@bubamara.eu

PARTNERI UDRUGE SU I:

Pinchtoys

Pinchtoys

Djeca

Pinchtoys ručno rađene igračke su kvalitetne i sigurne za djecu, ekološki su prihvatljive, razvijaju motoriku i svojim izgledom mogu se uklopiti u svačiji dom.

Pročitajte više...

Info Planet

Info Planet

Tehnika

Info Planet u ponudi nudi popravak i prodaju računalne opreme koja je prilagođena potrebama i željama kupaca na širem dubrovačkom području.

Pročitajte više...

SVIJET PRIRODE

SVIJET PRIRODE

Smještaj i odmor

Nudi boravak u prirodi uz upoznavanje s autohtonim pasminama životinja, organizira dječje izlete, proslave rođendana, kampiranja, radionice, (polu)dnevna druženja.

Pročitajte više...