Bubamara

Djeca
Odjeća i obuća

BUBAMARA je lanac dječjih maloprodajnih trgovina specijaliziranih za prodaju proizvoda za djecu i trudnice. U dječjim trgovinama Bubamare možete pronaći kvalitetnu dječju opremu, zabavne igračke, dječju odjeću, obuću te proizvode za njegu i hranjenje. Poslovnice su rasprostranjene po diljem Hrvatske, a dostupni su i na webshopu.

 

Redovnim članovima Udruge Bubamara omogućuje 10% popusta na redovne cijene u trgovinama i u web shopu, uz povremeno organiziranje posebnih akcijskih ponuda, o čemu će redovni članovi Udruge biti na vrijeme obaviješteni. Pogodnosti se realiziraju uz predočenje Obiteljske kartice u svim Bubamara poslovnicama u Hrvatskoj, dok je za kupnju u webshopu potrebno unijeti jedinstveni promo kôd koji je dostupan u Obiteljskoj kartici u izborniku “Ponude partnera”. Popust se ne može kombinirati s drugim akcijama, promocijama i popustima.

 

 

AKIDS HR d.o.o.
Zagreb, Jankomir 33
Tel: 099 264 3390
www.bubamara.eu
info@bubamara.eu

PARTNERI UDRUGE SU I:

TOKIĆ

TOKIĆ

Prijevoz

Najveći prodajni lanac autodijelova u Hrvatskoj te ovlašteni uvoznik i distributer preko 230 najpoznatijih svjetskih proizvođača dijelova za sve vrste automobila.

Pročitajte više...

Igraonica ŠARENI BALON

Igraonica ŠARENI BALON

Djeca; Kultura i zabava

Mjesto sigurne i vesele igre – uz proslave rođendana u igraonici, djeca i roditelji mogu sudjelovati u zabavnim i edukativnim radionicama svaki dan kroz tjedan i vikend.

Pročitajte više...

HEMA sport

HEMA sport

HEMA sport webshop nudi ergonomske nosiljke, marame, slingove za bebe i djecu koje pružaju pravilan položaj. Uz program za nošenje, nudi i sportsku opremu za sve uzraste.

Pročitajte više...