Bubamara

Djeca
Odjeća i obuća

BUBAMARA je lanac dječjih maloprodajnih trgovina specijaliziranih za prodaju proizvoda za djecu i trudnice. U dječjim trgovinama Bubamare možete pronaći kvalitetnu dječju opremu, zabavne igračke, dječju odjeću, obuću te proizvode za njegu i hranjenje. Poslovnice su rasprostranjene po diljem Hrvatske, a dostupni su i na webshopu.

 

Redovnim članovima Udruge Bubamara omogućuje 10% popusta na redovne cijene u trgovinama i u web shopu, uz povremeno organiziranje posebnih akcijskih ponuda, o čemu će redovni članovi Udruge biti na vrijeme obaviješteni. Pogodnosti se realiziraju uz predočenje Obiteljske kartice u svim Bubamara poslovnicama u Hrvatskoj, dok je za kupnju u webshopu potrebno unijeti jedinstveni promo kôd koji je dostupan u Obiteljskoj kartici u izborniku “Ponude partnera”. Popust se ne može kombinirati s drugim akcijama, promocijama i popustima.

 

 

AKIDS HR d.o.o.
Zagreb, Jankomir 33
Tel: 099 264 3390
www.bubamara.eu
info@bubamara.eu

PARTNERI UDRUGE SU I:

Bubamara

Bubamara

Djeca; Odjeća i obuća

Lanac maloprodajnih trgovina specijaliziranih za prodaju proizvoda za djecu i trudnice nudi dječju opremu, igračke, odjeću i obuću te proizvode za njegu i hranjenje.

Pročitajte više...

PEUGEOT

PEUGEOT

Prijevoz

Najveći francuski proizvođač automobila i jedan od vodećih svjetskih proizvođača automobila, prepoznatljiv po svom skladnom dizajnu i pouzdanoj mehanici.

Pročitajte više...